Betalen

Declaratie bij de zorgverzekering

Indien uw verzekering en polisnummer bij ons bekend zijn, kunnen wij de rekening van de geleverde artikelen meestal rechtstreeks naar uw verzekering sturen. U hoeft er dan zelf niet meer naar om te kijken. Echter, houdt u er rekening mee dat niet alle medicijnen (volledig) worden vergoed.

Uw zorgverzekeraar is het aanspreekpunt wanneer u vragen of klachten heeft over de zorgnota die u van uw zorgverzekeraar hebt ontvangen. Dat geldt ook voor vragen of klachten over de kosten voor de farmaceutische zorg. U vindt de contactgegevens van uw zorgverzekeraar op uw zorgnota en/of op uw polisblad.

Automatische incasso

Het verwerken van uw betaling kan sterk vereenvoudigd worden als u ons machtigt. Het bedrag van uw apotheekrekening automatisch te incasseren. Met het invullen van dit formulier, en het versturen naar NDSM Apotheek is een automatische incasso te regelen. Het ingevulde formulier kunt u ons toezenden, of bij uw volgende bezoek afgeven. Ook kunt u gebruik maken van het emailadres: info@ndsmapotheek.nl.

Medicijnprijzen en vergoedingen

Wilt u meer informatie over hoe de medicijnprijzen en vergoedingen geregeld zijn, en hoe de apotheektarieven zijn opgebouwd. Dan kunt u dat hier nalezen.