Herhaalservice

Herhaalservice voor uw chronische medicatie

Met deze service hoeft u niet meer zelf recepten aan te vragen bij uw huisarts maar doen wij dat voor u. Elke drie maanden staan uw medicijnen voor u klaar. Zo heeft u altijd op tijd uw medicijnen in huis. Meer dan 4000 gebruikers gingen u al voor. 

Hoe werkt het?

Wanneer u besluit om van deze service gebruik te gaan maken, maken we met u een afspraak. Wij zorgen ervoor dat de hoeveelheid van de medicijnen gelijkgetrokken wordt, zodat de einddatum van alle middelen gelijk ligt.

In het vervolg is dan één bezoek aan de apotheek voor al uw chronische medicatie voldoende. Een week voordat uw medicijnen op zijn kunt u vervolgens de middelen komen ophalen in de apotheek. U hoeft hiervoor niet meer een recept aan te vragen bij uw huisarts. Dit doen wij voor u. U kunt zelf beslissen op welk moment u de medicijnen in de apotheek komt ophalen.

Welke medicijnen?

Geldt deze service voor alle medicijnen? Nee, dit is helaas niet mogelijk. Middelen die u zonodig gebruikt, crèmes/zalven en bloedverdunners van de trombosedienst kunnen wij niet automatisch voor u aanvragen omdat wij bij deze middelen niet kunnen zien hoeveel u gebruikt en of u deze nog in huis heeft. Ook de slaap-en kalmeringsmiddelen zijn uitgezonderd van deze service. Wanneer u gebruikt gaat maken van de herhaalservice krijgt u precies te horen voor welke van uw medicijnen de herhaalservice geldt.

Aanmelden?

Wilt u zicht aanmelden voor deze service? Maakt u dan een afspraak in de apotheek, of vult u onderstaand aanmeldformulier in. 

Mijn gegevens
Contactgegevens
Medicatieinformatie