Zorg zonder recept

Wist u dat u in de apotheek ook terecht kunt voor advies bij kleine klachten? Meestal gaan die kwaaltjes vanzelf weer over en hoeft u er niet mee naar de huisarts. Soms kan een (genees)middel het herstel bespoedigen.

Onze apothekersassistenten zijn goed opgeleid en kunnen u bij sommige kleine klachten eventueel een (genees)middel aanraden. Een pijnstiller, crème of hoestdrank bijvoorbeeld. Wanneer nodig adviseren wij echter om met de klacht naar de huisarts gaan.

Onze apothekersassistenten kunnen ook direct nagaan of een middel wel samengaat met eventuele andere geneesmiddelen die u gebruikt. Maar bijvoorbeeld ook voor advies bij gebruik van geneesmiddelen tijdens de zwangerschap of borstvoeding, en over geneesmiddelen voor kinderen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben voor elke veel voorkomende kwaal een eerste keusmiddel op voorraad, waarbij wij ons advies laten leiden door de geschiktheid van het middel in uw situatie en de prijs.

Huidverzorgingsproducten

Ook voor huidverzorging voor een normale of een problematische huid kunt u bij ons terecht voor advies. Wij bieden een breed assortiment van Vichy en La Roche-Posay producten.