Over de NDSM Apotheek

Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming. Onze primaire taak is het afleveren van medicijnen en het begeleiden van het gebruik ervan. Ook voor zelfzorgmedicijnen, medische hulpmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Gerrit Jan Dannijs, apotheker

Kwaliteit

Wij streven naar een hoge kwaliteit van farmaceutische zorg door middel van intensieve samenwerking tussen zorgprofessionals uit de regio.

Regelmatig worden wij getoetst door een onafhankelijke instantie en van tijd tot tijd vragen naar uw mening om de kwaliteit te blijven garanderen. Mocht u niet tevreden zijn over ons werk of heeft u een idee hoe wij ons werk zouden kunnen verbeteren? Laat dit dan aan ons weten.

Het jaarverslag en jaarplan kan ter informatie worden opgevraagd bij een van de apothekers.

Onze apotheek

Bij ons kun je je recept eenvoudig via WhatsApp aanvragen. Maak een foto van je recept, en stuur deze door naar +31 6 25 20 58 86. Wij maken de bestelling voor je klaar en de volgende dag kun je deze ophalen. Zo voorkomen we lange wachttijden!

Bij ons kun je al je geneesmiddelen gelijktijdig ophalen. Zo hoef je nooit meer te bellen met je huisarts om een herhaalrecept aan te vragen voor je medicatie. Wij regelen de rest met je huisarts!

In onze apotheek hebben we regelmatig inloopdagen voor gratis bloed- en suikermetingen en longdagen. Ook kun je terecht voor al je vragen over geneesmiddelen!

Openingstijden

ma

08:00 uur – 17:30 uur

di

08:00 uur – 17:30 uur

wo

08:00 uur – 17:30 uur

do

08:00 uur – 17:30 uur

vr

08:00 uur – 17:30 uur

Op zaterdag, zondag en feestdagen zijn wij gesloten.

De feestdagen zijn: Nieuwjaarsdag, Tweede Paasdag, Hemelvaartsdag, Koningsdag, Tweede Pinksterdag, Eerste en Tweede Kerstdag.

Op 24 en 31 december sluiten wij op werkdagen om 16.00 uur.